Klant beoordelingen

Thermall
4.5 / 5
Gebaseerd op 297 ervaringen

Over ons

ThermAll is een internetgroothandel voor de installateur en oven/apparatenbouwers, waarbij u de scherpste prijzen krijgt van Nederland. Daarnaast houden wij voorraad voor u, waardoor u de artikelen binnen 24 uur op locatie bezorgt krijgt.

Bij ThermAll kunt u terecht voor alles wat met warmte te maken heeft. Het assortiment bestaat uit rookgasafvoeren, vuurvaste stenen, isolatiematerialen, smeltkroezen, thermokoppels en breekplaten. Dit is een kleine greep uit de producten die wij leveren.


De belangrijkste voordelen voor u als klant zijn: kwaliteit van de producten, uitstekende prijs, gebruiksvriendelijke website, advies tijdens de verkoop en service na de verkoop.


Dit vertaald zich in een functionele website met diverse betalingsmogelijkheden, producten van gerenommeerde merken, onderscheidend en professioneel advies.

Sterke punten

- Meer dan 500 producten op het gebied van warmtematerialen
- Binnen 1/2 werkdagen (mits op voorraad) geleverd
- Mogelijkheid van montage
- Mogelijkheid van maatwerk
- 10 jaar garantie op kachelpijpen

 

Onze visie en missie

 

Visie

Aandacht houdend voor de klant en luisterend naar de behoefte van de klant wil ThermAll de meest betrouwbare, snelle en goedkope totaalleverancier zijn op het gebied van hittebestendige materialen.

Missie:

De missie van ThermAll is de klant het gevoel geven dat er met hem is mee gedacht tijdens het aankoopproces. Daarnaast gaan wij voor de hoogste kwaliteit en een vlekkeloze dienstverlening voor een lage prijs.

 

Klachtenprocedure

Hebt u een klacht over ThermAll of één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@thermall.nl. Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw bestelnummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.